izrada web shopa

RAZVOJ I IZRADA WEB SHOPA STA VAM TREBA

izrada web shopa

Za iskoračiti iz svog natjecanja, tehničku stranu stvari mora biti u potpunosti operativan. Vaša izrada web shopa mora biti brzo, lako pronaći u Google i treba funkcionalnosti koje povećavaju stope pretvorbe. Razvoj i održavanje e-commerce rješenje je umjetnost - onaj koji ne može svatko savladati. Mi smo bili to mastering za više od 22 godina.

Ugledni e-commerce platformu za B2C i B2B

Nudimo vam izbor izgradnju svoje webshop u Magento ili SANA Commerce. Oba su poznati e-commerce platforme, što znači dovođenje u pouzdan prihoda. Povezujemo platformu sa sustavima koje već imate u mjestu, na primjer, vaš ERP ili CRM okruženju.

Križ kanal e-trgovina

Vaš posjetitelj ima mogućnost danas u dućan gdje god, kad god. Bilo posjetite svoje fizičko dućan, ili vaš webshop pomoću mobilnog uređaja - vaš klijent očekuje sličan shopping iskustvo. Zajedno možemo uzeti ovaj izazov i učinkovito zadovoljiti te zahtjeve. Bez obzira kanali vaš (potencijalni) kupac voli koristiti, mi ćemo biti u mogućnosti da Vam ponudimo idealno rješenje.

24/7 hosting i podrška

Budući da imate protok 24/7 prihoda mi smo na raspolaganju 24/7 za pomoć i vodstvo. Naš tim s kvalificiranim hosting stručnjaka osigurava da je vaš webshop nastavlja raditi dan i noć - čak i za vrijeme vršnog prometa.

Razvoj

Nakon što je vaš webshop otišao živjeti, a optimiziranje faza započinje. Ovo nije projekt, nego stalan proces mjerenja, izvještavanje, analizu i optimizaciju. Svjesni smo stalnih tehnoloških promjena u e-commerce sektora i kontinuirano će se primijeniti na svom web shopu. Ovo je način kako da ostanu ispred konkurencije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *